KIRIKKALE
25°
05:1

İmsak'a Kalan Süre

Öğrenciler sabah namazında buluşuyor

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Sabah Namazı Buluşmaları" 2023 Aralık ayının ilk cuma günü Nur Camii'nde gerçekleştirildi. Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar dua etti.


ÇORBA İKRAMI YAPILIYOR
Programa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Sefa Karadağ ve Manevi Danışmanlar rehberliğinde gençler de katıldı. Gençler, sabah namazını eda ettikten sonra programın devamında sohbet ettiler. Program sonunda çorba ikram edildi.

GÜNAHLARIN AFFINA VESİLE OLSUN
Programda konuşan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, sabah namazının önemine değinerek, "Sabah namazı, günahlardan arınma, Allah'a yakınlaşma ve günahların affına vesile olan bir ibadettir. Ayrıca, sabah namazı insanı gün içinde zinde ve dinç tutar. Bu nedenle, her Müslümanın sabah namazını kılması gerekir." dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Gençlik Koordinatörü Sefa Karadağ ise, "Sabah namazı buluşmaları, gençlerin sabah namazını kılmalarını teşvik etmek ve onlara dini konularda bilgi vermek amacıyla düzenlenmektedir. Bu programlar sayesinde, gençler sabah namazını kılmaya özen göstermeye başladılar." ifadelerini kullandı. Programa katılan gençler, sabah namazı buluşmalarından memnun olduklarını belirterek, bu tür programların devam etmesini istediler.

Haber:Süleyman Ok 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10585

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171